• -10%
  • Nuevo
Abril Et Nature Color 60ml Color 3

Abril Et Nature Color 60ml Color 3

SBANT3
4,51 €
4,06 € Ahorre 10%
Impuestos incluidos ¡Entrega en 5 días laborables!
Contiene queratina proteí­na de trigo y colágeno que regeneran la estructura queratí­nica del cabello. Recomendamos el uso oxidantes Abril et Nature. : Abril Et Nature Color 60ml Color 3
  Pago seguro

Pago 100% seguro mediante los estándares de seguridad.

  Política de entrega

Revisa nuestras condiciones de envío.

  Proximidad y red

Nos caracterizan dos conceptos: la proximidad y la red.

Abril Et Nature Color 60ml Color 3

Sense P-fenilendiamina. Conté queratina, proteïna de blat i col·lagen que regeneren l'estructura queratínica del cabell.

Recomanem l'ús d'Oxidants abril et nature. Ofereix una màxima permanència del color, brillantor i suavitat de gran durada amb un 100 % de cobertura de canes.

Elaborat amb olis nutrients que afavoreixen la hidratació i regeneració de la fibra capil·lar. Dermatològicament testat.

  • Amb ingredients acondicionadors carregats positivament per neutralitzar les càrregues negatives de la fibra de queratina, evitant que el cabell es faci fregit.
  • Conté un anti-irritant derivat de la camamilla que disminueix les possibles irritacions i evita la picor del cuir cabellut.
  • Conté un polímer que segella les escames de la cutícula després que els colorants hagin penetrat fins a l'interior del còrtex, per incrementar la durada del color.

Tots els colorants utilitzats són permanents per a una màxima durabilitat de la tintura.

SBANT3

Ficha de datos

Volumen ml
60
Comentarios (0)
  • Registro

Registro de nueva cuenta