ACEITE ESENCIAL LAVANDA 30 ML.

OL06049
10,72 €
Impuestos incluidos ¡Entrega en 5 días laborables!
La mayoría de los aceites esenciales se obtienen a través de la destilación y presión en frío, de este modo se consigue obtener un líquido que representa la esencia pura de la planta y nos permite disfrutar de todas sus propiedades. Es un antibiótico natural y un agente antiséptico y cicatrizante.
  Pago seguro

Pago 100% seguro mediante los estándares de seguridad.

  Política de entrega

Revisa nuestras condiciones de envío.

  Proximidad y red

Nos caracterizan dos conceptos: la proximidad y la red.

Descripción detallada: La majoria dels olis essencials s'obtenen a través de la destil·lació i pressió en fred, d'aquesta manera s'aconsegueix obtenir un líquid que representa l'essència pura de la planta i ens permet gaudir de totes les seves propietats. És un antibiòtic natural i un agent antisèptic i cicatritzant. Drenant, Cel·lulitis, ajuda a diluir els nòduls subcutanis, és un gran antisèptic, actua eficaçment contra els microorganismes bacterians i fúngics. Antiinflamatori, combat problemes dèrmics com ara l'acne. També ajuda a regenerar la dermis després de cremades, ja que activa el metabolisme cel·lular. La Lavanda contribueix en la regeneració activa del teixit per a mantenir la pell més jove. Aporta un extra d'hidratació. També es poden aplicar unes gotes d'aquest oli en qualsevol tractament facial o corporal.

Producto: OLI ESSENCIAL LAVANDA 30ML.

Descripció: La majoria dels olis essencials s'obtenen a través de la destil·lació i pressió en fred, d'aquesta manera s'aconsegueix obtenir un líquid que representa l'essència pura de la planta i ens permet gaudir de totes les seves propietats. És un antibiòtic natural i un agent antisèptic i cicatritzant. Drenant, Cel·lulitis, ajuda a diluir els nòduls subcutanis, és un gran antisèptic, actua eficaçment contra els microorganismes bacterians i fúngics. Antiinflamatori, combat problemes dèrmics com ara l'acne. També ajuda a regenerar la dermis després de cremades, ja que activa el metabolisme cel·lular. La Lavanda contribueix en la regeneració activa del teixit per a mantenir la pell més jove. Aporta un extra d'hidratació. També es poden aplicar unes gotes d'aquest oli en qualsevol tractament facial o corporal.

MARCA: Tassel

Product: LAVENDER ESSENTIAL OIL - 30ML.

Produit: HUILE ESSENTIELLE DE LAVANDE - 30ML.

Produto: ÓLEO ESSENCIAL DE LAVANDA

OL06049

Ficha de datos

Volumen ml
30
Aplicación
Aceites esenciales
Comentarios (0)
  • Registro

Registro de nueva cuenta